Saturday, June 20, 2009

cik gelas #7

beratnye nkbuat post bru.mcm sumthing yg besar da ilang dlm hidup aku.ats kesempatan ini ucapan terima kasih dr aku dn family utk mereka2 yg mengupdate kn psl AYAH.tk kire la through myspace ke blog ke ape2 la.thanks byk2.terima kasih jugak pada mereka yg cntct aku.tuhan jek bole balas kebaikan korang.n kalau ade msg2 yg tk terbalas, sory sgt2.aku mcm org gle sekajap on that day.

sgt awkward membahasakn diri aku.but now, perkataan aku yg mgkn menggambarkn perasaan aku skrg ni.smpai KL td kul 0900.skrg kat umah cme ad 4 org.cik nab,ilya and abg wan.rse laen gle2.tk taw npe arini sedih gle.i keep on crying and crying over again.mgkn jgk sbb UMMI tkde kat KL.UMMI still kat KELANTAN.

i don't know what more to update.starting from this day, this blog maybe look dull and unalive just like the owner's life now.

4 comments:

nisak amin said...

chill laa syg =)

dyan eal said...

lyn, kami sentiase ade dgn kamu :)
k.

cik erin said...

syg, kami ada tau.
kami tak kan tinggal kamu.
take your time.
kami paham.
kami syg kamu sgt2 tau.
jaga diri k;)

PETAK.! said...

Kau kena kuat.